Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Per H.

Sidor: [1]
1
Generell diskussion / Resultatlistor Velodromloppet 2011
« skrivet: oktober 31, 2011, 14:46 »
Varför har vi lagrat årets resultatlistor för Velodromloppet i Amigo?? Det är ju värdelöst då det saknar uppgift på vilka bilmärken vi kört. Bilarna måste väl ändå vara en  central del i det vi håller på med, och för utomstående som skulle titta, är det förmodligen nästan helt utan intresse om bilmärket saknas.
Klubbtillhörighet och anmälare saknas också och det skall ju per definition också ingå i en "riktig" lista.
Det hade väl gått att ta de utmärkta listornalistorna från sekretariatet rätt av? Se annars listorna från förra året där man gjort så. Helt perfekta om man nu bortser från att anmälare kallas sponsor.
Men denna, min åsikt är kanske alldeldes "mossig"??
Hälsn.
Per H.

2
Tävlingar / Resultatlistor
« skrivet: september 13, 2009, 11:48 »
Under "Resultat" så kan man få fram resultaten under "Resultat från tävlingarna", och det är ju bra.
Men för en helt utomstående är det nog ointressant om hur Andersson, Pettersson eller Lundström eller Hågeman figurerar, utan hellre då vilket märke (och Modell/typ) vederbörande kört.
Varför inte ta arrangörens lista rätt upp och ner - som det faktiskt gjorts från Sturupstävlingen?
Ja, nu funkade ju inte detta helt, eftersom MSCC (!!!) missat detta med resp. bilmärke, men det skall jag varsko dom om.
MVH
Per H.

3
Generell diskussion / Startnummer
« skrivet: maj 11, 2009, 01:03 »
Håller på med slutspurten på startnummerlistorna. Den som har bil men ej nummer; kontakta mig per tel 070-7212348 eller mail ph.race@alfa.telenordia.se.
Det vore också bra om de som har "G"-bilar och avser att köra i "G" hör av sig, eftersom det har beslutats att att "G" skall få egna klasser, och om det blir tillräckligt med bilar, eget heat.
Kom dock ihåg att för att åtnjuta fast startnummer i RHK-Cupen måste man vara medlem i RHK. De som redan har haft startnummer, men inte betalt för i år kommer att strykas av kassörens rödpenna.
MVH
Per H.

Sidor: [1]