Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - joca

Sidor: [1]
1
OT / Arne Allard Har gått i depå
« skrivet: augusti 07, 2021, 09:02 »
Våran  vän  i  RHK har  tyvärr  gått  bort . https://rootimages.lokus.se/OC/bild_600/27210341.jpg

2
Generell diskussion / Måndag 6 april test av bil
« skrivet: april 01, 2015, 23:26 »
Måndag 6 april  är  det  test  av täckta  bilar  mellan kl 9-13 på Linköping motorstadion . Titta på www.lms.se  välj banracing  så  ser  ni  all info . välkomna 

3
Generell diskussion / Saknar vän med stor svensk motor sport hjärta
« skrivet: november 29, 2012, 20:20 »
Stor saknad

Motorklubben Scandia, Mantorp Park och Racingsverige har stor sorg idag den 26/11 över att ha förlorat en av de största eldskälarna inom motorsportsverige. Solweig ”Sollan” Behrendtz. Våra tankar går i första hand till Sollans familj!

 Sollan har under alla åren hon jobbat för Motorklubben Scandia, varit en av de absolut viktigaste medlemmarna vi haft! Tyvärr bromsade hälsan upp hennes stora engagemang inom motorsport och föreningslivet de senaste åren. Sollan var och kommer alltid att vara ett namn som inger respekt och beundran hos både funktionärer och förare runt om i racingsverige.

Vi i MK Scandia kommer alltid att minnas Sollan som den fina människa och goda vän hon var. Vi ska göra allt för att jobba vidare med samma engagemang och hjärta som Sollan alltid bidrog med.

Utan Sollan hade MK Scandia aldrig blivit den fina förening den är i dag!
Varma hälsningar från alla dina vänner på racingbanorna!


16 Februari 1944 – 26 November 2012

Sidor: [1]