Forumnyheter:

Välkommen!
Om du har problem att registrera dig eller övriga frågor kring forumet kontakta webmaster@rhkswe.org
För att komma till huvudsidan klicka här: www.rhkswe.org
Har du glömt ditt lösen http://rhkswe.org/forum/index.php?action=reminder">Klicka här

Huvudmeny

Rudskogen Asfalt Classic søker formelbilsklasse for løp 17-19 August 2019

Startat av Petter, 17 januari 2019, 15:28

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Petter

 flag
Heisann alle formelinteresserte. Det skal arrangeres løp på Rudskogen i Norge 17-19 August i 2019. Det heter Rudskogen Asfalt Classic. Det er ønskelig med en gjesteklasse av formelbiler. Rudskogen er en fantastisk bilbane som bare må oppleves. Den er trolig den mest spennende banen vi har å by på i Norden. Det er mulig vi kan kjøre en ren Formel Ford klasse hvis vi får nok biler. Det er også mulig å kjøre en blandet klasse (Formel Slicks + FF) Det vil ikke være krav til HTP slik at det bare er å komme med den formelbilen du ikke har kjørt på lenge.
Hvis det skulle være av interesse kan jeg kontaktes på mail: huse.petter@gmail.com eller tlf. 0047 913 52 917
Hilsen Petter Huse
racesmile flag

Petter

Hei igjen! racesmile
Da har vi hatt første møte i planleggingkomiteen. Dette ser veldig lovende ut og det er allerede flere som har meldt at de er interesser i å komme å kjøre. Det vil bli vanlig fri trening på fredag samt tidskval og et løp på lørdag. Søndag blir det warm up og et løp. For løpet uten trening skal det koste 3000 Norske kroner for alle som kommer fra Sverige og Danmark. Påmeldingsfristen vil være ca i slutten av juli. Det vil ikke være krav til HTP. Det er også løp for de vanlige Nordiske historiske klassene samtidig. Petter Solberg kommer med hele sitt team og har lånt ut sin nye Escort BDA til Tommy Rustad som skal kjøre mot andre BDA førere fra Skandinavia.
Løpet vil bli sponset av en Norsk Ford Importør slik at det vil bli ekstra fokus på Ford under hele arrangementet. Det bil være bilutstilling og salg av alt mulig rart. Det vil også være fokus på utkledning ala Goodwood under arrangementet og premier til beste ut kledde team.
Hvis det ikke blir nok Formel Forder kan vi fylle på med andre formelbiler.
Ta kontakt med klasserepresentantene deres og meld deres interesse eller til Petter Huse så raskt som mulig for å få best mulig planlegging av arrangementet. :pol: