Forumnyheter:

Välkommen!
Om du har problem att registrera dig eller övriga frågor kring forumet kontakta webmaster@rhkswe.org
För att komma till huvudsidan klicka här: www.rhkswe.org
Har du glömt ditt lösen http://rhkswe.org/forum/index.php?action=reminder">Klicka här

Huvudmeny

OBS! Viktigt.....

Startat av Tommy J., 11 juni 2012, 10:23

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Tommy J.

God förmiddag såhär måndag innan Velodromloppet. Hågeman & undertecknad har ett viktigt meddelande till alla RHK medlemmar. Vi kommer att i rutflaggan publicera en serie om två artiklar vilka avhandlar de två första decennierna i klubbens historia. Vi sparkar loss på 80-talets början och avrundar i slutet 90-talet. Vi tror oss om att veta att många RHK´are vill veta vad som hände och sades under denna tid speciellt om man tar hänsyn till hur många som i dag är medlemmar och kanske också aktiva som vi på redaktionen då RHK såg dagens ljus och gryning.
Vi skulle vara tacksamma för alla typer av bidrag. Bilder, kuriosa, skrönor, kalla fakta, en komplett stencil av medlemsregistret från tiden, skrivelser, protokoll ja, kort sagt allt som rör tiden. Era berättelser är ovärderliga inför framtiden och all dokumentation kommer hjälpa våra efterträdare så att RHK stolt kan förvalta vidare sitt arv HISTORIC RACING.
Jag vore synnerligen tacksam om du LG Widenborg kunde ta med material till Karlskoga så kanske vi kan finna en stund och gå igenom dina alster vilka jag tror är grundläggande för sakligheten i dessa artiklar.
Tommy Jagerwall