Forumnyheter:

Välkommen!
Om du har problem att registrera dig eller övriga frågor kring forumet kontakta webmaster@rhkswe.org
För att komma till huvudsidan klicka här: www.rhkswe.org
Har du glömt ditt lösen http://rhkswe.org/forum/index.php?action=reminder">Klicka här

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Petter

#16
Jeg har to stk 2000ccm motorer som fulgte med mine GRD F3 biler fra 1974-76 sesongen. Den ene er en Holby motor og den andre en Cosworth motor. Begge motorene er stort sett komplette med topp med kammer, blokk med stål veiv og stål råder og smidde stempler, frontplate med vannpumpe og spacerplate. Holby ventildeksel osv. Den kan følge med enten tørr sump panne eller våt sump panne. Har også diverse oljepumper til tørr/våt sump. Jeg ser at disse moto :pol:rene selges i UK for £10.000! Mine er billigere. Jeg skal kun selge den ene motoren og kjøper kan selv velge hvilken.
Jeg har også en nybygget Twin Cam 1700 motor med stål veiv og råder. Her er alt stort sett nytt. 170-180 HK.
Jeg har også diverse fjærer og støtdempere og adapterplater til Kent/Twin Cam motor i forskjellige tykkelser. Samt et grenrør til det som trolig er en BMW F3? motor som kommer fra en av F3 bilene mine.

Mer informasjon og bilder kan får ved å ta kontakt med Petter Huse på mail: huse.petter@gmail.com
:pol:
#17
Solgt!!
#18
Siden det ikke er mye respons på bilen senker jeg prisen til 80.000 Svenske kroner eller bud.

#19
Jeg har også 2 stk GRD Formel 3 biler. De er IKKE til salgs :)
#20
Jeg ønsker å selge min Van Diemen RF 89 Formel Ford. Den har ikke vært kjørt på flere år og tenger nye belter og brannslukker. Det følger med en del karroserideler samt diverse stag og 8 ekstra felger. Det er nye dekk på bilen, men de er noen år gamle. Bilen kan leveres i Sverige eller Danmark. Pris er 80.000 Norske kroner. Hvis det er av interresse kan jeg sende flere bilder av bilen.

Petter Huse

huse.petter@gmail.com

Tlf. 0047 91352917
#21
SOLGT til Sverige i dag. Grattis Svensker en ny Sport 2000 til Sverige
#22
Mer rydding i garasjen! Jeg har også bestemt meg for å selge en skjelden Citroen Visa Trophee Gr. B rally bil. 1982 modell. Bilen er en av ca 30 gjenlevende biler av de originale 200 som ble bygget. Dette er den eneste i skandinavia. Det finnes noen i Frankrike,Tyskland, Italia, England og i Nederland. Bilen er helt original og ikke race kjørt. Motor på 1299 ccm og 100 hk, to stk 40 mm Weber. Motor lar seg trimme til ca 150 hk. varver 8500 rpm. Dører, skjermer, panser, bakluke er av glassfiber. Vinduer er av plast. Det følger med 12 stk originale skjeldne aluminiumsfelger samt diverse deler som originale glassfiber rally seter, ny frontrute diverse smådeler. Bilen selges til entusiast som kan ta vare på den for fremtiden. De fleste av disse bilene står på museum rundt omkring i verden. Denne er fullt kjørbar og i god stand, men trenger litt kosmetisk service. Perfekt bil for historisk racing når det blir tillatt med biler nyere enn 1980. Sjekk Google bilder for mer informasjon om bilen
Selges for ca 100 000 kroner. Det er en tilsvarende uoriginal bil tilsalgs i Italia for 31 000 Euro? ring eller mail. Petter Huse, 91352917 - huse.petter@gmail.com
#23
Jeg trenger å rydde i garasjen og har bestemt meg for å selge min Tiga SC 83. Den har ikke vært kjørt siden 1991. Bilen har vært bygget om til Thundersport, men er nå bygget tilbake til originalstand. Helt nyoverhalt motor og girkasse og bremsecaliptere  Girkasse med 1,25" aksel. Det følger med drevkasse med drev til alle baner. Det kan følge med ca 20 felger  i forskjellige bredder. Det er 8 komplette 6" og 8". Det følger med en masse reservedeler som race aliminiums caliptere 4 pot, ekstra karroserideler samt helt ny nesekon. Det er også en masse ekstra nye deler som lagre, bremsedeler osv. Bilder kan sendes på fårespørsel. For en som kan litt om slike biler er det kanskje en ukes jobb og få den ferdig.
Bilen har fin historie da Torkild Thyrring ble europamester med bilen i 1983. Pris ca 200 000 kroner. Ring eller send mail. Petter Huse tlf. 0047 91352917 - huse.petter@gmail.com