Forumnyheter:

Välkommen!
Om du har problem att registrera dig eller övriga frågor kring forumet kontakta webmaster@rhkswe.org
För att komma till huvudsidan klicka här: www.rhkswe.org
Har du glömt ditt lösen http://rhkswe.org/forum/index.php?action=reminder">Klicka här

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - T.Rådmyr

#1
Generell diskussion / SV: Förseningsavgift
28 augusti 2023, 11:53
Jag blev väldigt irriterad när jag skulle lösa ut anmälningen på Anderstorp och fick en extra avgift på 500 kr., jag anmälde mig innan inbjudan kommit ut för att försöka få fler att anmäla sig tidigare och kanske locka någon extra deltagare att anmäla sig till tävlingen om startfältet såg ut att bli okej, som arrangören dessutom skulle tjäna på. Jag lovar att det kommer jag aldrig göra igen, jag medger att jag skulle läst inbjudan bättre och inte bara skummat igenom den men på grund av vädret som jag är beroende av inom arbetet har tiden inte räckt och minnet av att jag tidigare betalat på plats (kanske under pandemin) lurade mig också. Ifjol anmälde jag mig till kvällsträningen på torsdag och betalade in avgiften i förtid, sedan kom ju ett erbjudande om rabatt på träningen men någon återbetalning som utlovades kom inte, samma sak även i år och det ska bli intressant och se om någon återbetalning kommer i år. Det handlar inte om pengarna i sig utan om att det är väldigt irriterande att inte få något för dem och att man drabbas när man försöker hjälpa till och vara i god tid med anmälningarna, jag vet om flera som drabbats av detta och det är ingen positiv upplevelse.
#2
Övrigt köp & sälj / Hans skydd
18 juni 2021, 14:03
Hans Stand 21 proffsskydd säljes, 30 grader vinkel för sportvagnar och formelbilar. Har med till Gelleråsen i helgen. 0705-905064 Thomas Rådmyr
#3
Hej Patrik, blir det någon fredagsträning på Velodromloppet eller en komprimerad helg, ska ta vaccin spruta torsdag kväll.
#4
Du har väl gott samarbete med Greta Patrik, annars ligger du risigt till   ;)
#5
Bara det inte blir som förra året att det regnar bort och de stryker våran test, sedan ändrade de sig och några få hann ut några varv. :-(
#6
Formel / SV: dæk i formel 3
04 oktober 2020, 14:18
Hej allihop i Formel Slicks,
Ser väl inte däcken som något problem alls egentligen, så länge det är så få bilar i klassen och F2, F3:or, Formel Opel, Formel Ford 2000 dessutom har gemensam prisutdelning så tror inte jag att däckmärket har någon större betydelse. Prestandan på bilarna har nog mer med skicket, årsmodeller samt inte minst kapaciteten på oss förare att göra än vilket däckmärke vi använder, jag själv köpte Dunlop i somras då jag fick bäst pris av dem annars hade det nog varit enklast att fortsätta med Michelin som bilen rullat på hela tiden innan. Kommer vi upp i 12-14 bilar på gridden och Racen börjar bli tajta kan vi väl diskutera diverse regler som eventuellt ska tillämpas under en övergångsperiod, annars bör vi nog se mellan fingrarna och tillåta det mesta för att få mer intresserade och inte skrämma iväg någon. Det har ju varit meningen att det ska komma ut fler bilar men tyvärr verkar det inte vara någon rusning, så vi får inte skrämma dem utan försöka locka ut dem om inte det är för stora avvikelser och bastarder som dyker upp  ;). De som tänkt åka utomlands får väl köra på det som krävs i respektive serie, jag tror inte de kommer ha några problem att hävda sig i Sverige för konkurensen  kommer nog vara betydligt större dit de åker än här på hemmaplan. Men det är bara mina personliga tankar jag skrivit ner här. //Thomas R
#7
Tävlingar / SV: Tävlingar 2020
20 juli 2020, 07:59
 ;)
#8
Tävlingar / SV: Tävlingar 2020
19 juli 2020, 16:33
Okej, är fredagen redan uthyrd ?
#9
Gå in på Tävlingar 2020 och klicka på länken till SSK så står info och antal anmälda.
#10
Många avvaktar nog på om beslut på om det ska köras eller att de själva eventuellt kommer drabbas av Corona, men som du skriver så går det ju avanmäla sig så det kommer nog in fler anmälningar efter denna tråd. Jag själv ska se till att anmäla mig snarast.  :)
#11
Formel / Ny serie i GB
27 november 2019, 20:01
Det planeras en ny serie i GB framöver med start av provrace nästa år.
https://hscc.org.uk/hscc-unveils-1980s-single-seater-category/
#12
Formel / SV: dæk i formel 3
05 november 2019, 10:36
Vad jag har förstått är det ingen upphandling och bestämmelse i den Svenska serien utan deltagarna kör på det de har tillhands, sedan köper väl de flesta Avon när det är dags för nya men det är väl ingen som ifrågasatt vad man kör på eller protesterat.
#13
Delar Köpes / SV: Bakvinge Ralt
01 december 2018, 21:19
Har du de övre vingplanen dessutom till salu ?, jag är väldigt intresserad i så fall  : racesmile
#14
Delar Köpes / SV: Bakvinge Ralt
03 juli 2018, 08:25
Okej, tackar för tipset !
/Thomas
#15
Söker delar för att återställa en F4:a till Formula 3, diffspårr, kronhjul och pinion mark 9 är det väsentligaste.